Biletul Zilei Fotbal

Biletul Zilei Fotbal
Aci veti gasi pronosticuri in fiecare zi cu un procentaj 90% castigate la pariuri sportive online la fotbal.
 Un blog care ofera predictii gratis zi de zi la cele mai bune agentii de pariuri sportive


Ora si data 2. oszlop, 1. sor Cota  Pronostic Rezultat
20:00, 08.08,12 Libbereci-CFR Cluj 3,80     /  2 AZI
21:00, 07.08,12 Feyenoord-DynamoK 2,67     / 2 Reusit
Biletul Zilei Fotbal
Astazi 08,07,2012
Slovan Liberec - CFR Cluj Cluj dorind toate cele trei puncte au sanse mari sa isi indeplineasca dorinta. Pronostic: 2 Cota: 2.00 Casa de pariuri: Bet365 Meci destul de simplu astazi pentru CFR Cluj. Multe lucruri nu sunt de spus despre acest meci, el fiind unul dezechilibrat in care probabil ca CFR Cluj va obtine o victorie destul de lejera. In opinia mea acest meci are doar un rezultat posibil, victorie a CFR Cluj.


Un meci important pentru ambele echipe, chiar dacă Slovan Liberec a pierdut 1:0 impotriva CFR Cluj, speră la un scor mai bun.
Pariuri sportive live pe Fotbal, baschet, handbal, tenis şi multe altele!!!
Pe blog veti gasi cele mai bune cote pentru pariuri sportive online şi live.
Agentii de pariuri oferite de noi aru o varietate de pariuri sportive live, incluzând echipele şi jucătorii favoriţi din fotbal, baschet, tenis, Formula 1 şi multe altele.
Case de pariuri sportive de asemenea oferă jocuri de noroc clasice şi jocuri cu cărţi, incluzând blackjack, bacara, ruletă, video poker şi jocuri de sloturi şi o selecţie de jocuri de noroc ce includ keno, numere şi jocuri scratch.
Înregistrează-te acum, pentru a primi Bonusul de Bun Venit de 100% pana la 200 RON la sportive online.

Pariaţi cu încredere la casele de pariuri sportive online cu cota cea mai buna veti gasi biletul zilei pentru fotbal in care poti avea incredere !!!